måndag 26 januari 2009

Nytt år

Så var det nytt år. Ja, nästan hela januari har gått men året känns nytt iaf. I fredags slutade jag mitt uppdrag och har inte fått något nytt. Så nu går jag hemma och väntar. Men det är inte synd om mej. Jag har så mycket att göra ändå. Bara inte ledigheten blir för lång så kan jag njuta av att vara hemma ett tag.

Jag har börjat sy på en BOM = Block Of the Month. Alltså syr jag ett block varje månad och i slutet av året har jag en bonad färdig. Jag kunde inte bestämma mej för vilken jag skulle sy så jag anmälde mej till två stycken. Och laddade ner en tredje också. Dessutom är jag jättesugen på att sy en fjärde med får. Jag är ju fårgalen. Bilder kommer sen både i min zoomin och här.

Annars är det inte så mycket nytt. Jag fyllde år igår. Inget att orda om. Vädret är grått och trist men isen har smält nu. I lördags var det glansis överallt. Då visade sej vintern på sin allra värsta sida. Jag längtar så efter våren.

Jag drömde i natt att jag gick ut och solen värmde, fåglarna kvittrade och knopparna började visa sej. Det dröjer flera månader innan den drömmen slår in.

Inga kommentarer: