måndag 26 januari 2009

Tävling

Jag har hittat en ny, helt underbar blogg som jag besöker så ofta jag kan. Helt underbara bilder och musik som passar mej perfekt. Där kan jag sitta och lyssna och bara njuta av bilderna. Det är Lilla Flisans blogg som finns i min länklista. Nu har hon en tävling där man ska visa en bild, skriva ett inlägg och länka. Jag har även länken i min lista till höger. Här kommer iaf bilden. Hela bloggen är översållad av såna vackra bilder. Gå dit och njut.

1 kommentar:

LillaFlisan sa...

Men skruttiluttan vad du är GO!!!!

Tänk så besvikna folk riskerar att bli nu, fniss!!

(inte för att du behöver länka men jag tänkte försöka förklar för dig hur man gör)
När du skriver ditt inlägg så har du ju olika symboler uppraddade över där du skriver texten. Bl.a symbolen du klickar på när du ska ladda upp en bild.
Ca 8 cm till vänster om den symbolen finns det en liten grön jordglob med glasögon på (knasig beskrivning jag vet!!!) Den kallas för hyperlänk. Vi låtsas att du vill göra en klickbar länk av t.ex. texten " Lilla Flisans hus "
Då markerar du den texten i ditt inlägg och klickar på den gröna jordglobsglasögon symbolen. Då kommer det upp en liten ruta där det står:
ange en webbadress:
Där skriver du in
http:// lillaflisans.blogspot.com

(jag brukar öppna ytterligare en flik när jag surfar och så besöker jag den sidan jag vill länka till och kopierar adressen direkt så slipper jag skriva själv eftersom det lätt kan bli fel.
Japp så var det klart!!!

Hoppas att du förstod min riktigt röriga förklaring!!!
Lycka till!!

Kram


Flisan