lördag 25 april 2009

Svinskit och sol

Vilken rubrik. Men det stämmer. Det ligger en vedervärdig doft över hela Enhörna för det har spridits svingödsel över åkrarna här. Inga dörrar eller fönster går att ha öppna och grilla ska vi bara inte tala om. Lite trist nu när det är så underbart väder. Men jag fick följa med några i Trädvårdsföreningen på utflykt idag. Vi åkte till Selaön utanför Strängnäs och där finns Åsa gravfält. Ett ställe med lämningar från vikingarna. Över hela platsen växer mängder med backsippor. Det är ett populärt utflyktsställe och det förstår jag för det var underbart. Vi hade ju verkligen tur med vädret också. Visserligen blåste det en del men i groparna var det varmt. Det stretar i mitt ansikte så jag tror jag fått lite färg.
Jag har också planterat om mina pelargoner idag och varit på Norrlöt och handlat. Imorgon måste jag få lite ordning i stugan.

4 kommentarer:

Annette sa...

Det verkar som en intressant utflykt, jag tror jag varit där en gång för hundra år sedan, jo det har jag allt.
Men attans med stanken, hoppas det kommer ett rejält regn så det lägger sig. Sen kan du njuta;)
Kram

Annalunda sa...

Många tack för länkningen och så roligt att du gillar min butik! Roligt också att hitta hit till din blogg. Jag länkar tillbaka till dig och lägger in länkrabatten. Varmt välkommen! Jag hoppas att du ska finna ting som du tycker om och är det något speciellt du letar efter så säg bara till!

Kram Annie

Laila sa...

Men va ballt! Jag var där i söndags nämligen. Vi fck låna svärmors bil.
Det blåste då med, men det är så läckert med alla underbart vackra backsippor så det glömde jag bort.
;-)

Karin sa...

Hej vännen!
Vill önska dig en trevlig Valborg!
Kram Karin