fredag 25 mars 2011

Var är våren?

Jag har suttit och läst en del trädgårdsbloggar och överallt skrivs det om krattning, vårblommor, fågelkvitter, knoppar och sol. Men hallå!!! Var bor allihop? Här är det kallt. Och framför allt så blåser det smådjävlar. Iskalla sådana. Ingen idé att gå ut och kratta bort fjolårslöven. De skulle inte stanna kvar i de prydliga högar jag brukar kratta ihop. Och inte en enda knopp har jag sett till. Nä, våren är definitivt inte här än. Även om snön försvinner mer och mer. Och vi går ju mot rätt håll. Eller hur.

Idag har jag varit och klippt mig. Nu är allt det risiga borta och håret når till strax ovanför axlarna. Jag ser inte så kul ut idag men ska tvätta håret med mitt nya schampo och använda root lift. Sen kan jag måla ögonfransarna med den nya mascaran. Hihi, lite vårkänslor tror jag minsann att det är i alla fall. Inombords.

Den här helgen ska jag försöka leta fram våffeljärnet. Vi har inte ätit våfflor på flera år och nu är jag sugen på det. Med vispad grädde och hallonsylt. Kanske jag ska slå till också och köpa frysta hallon, tina dem och sen röra med socker så jag får en "hemgjord" hallonsylt. Jo, det låter gott. Jag ska även prova att göra chokladmarmelad från ett recept jag såg på en blogg. Låter inte det ljuvligt gott?

Kram
Anette

2 kommentarer:

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف
امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات

الصفوة جروب sa...

شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للنظافة
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف